Nałęczów - KW Prawo i SprawiedliwośćOświadczenie Zarządu Powiatowego PiS Puławy przed II turą wyborów w Nałęczowie

Oświadczenie

W związku z pojawiającymi się informacjami na temat poparcia udzielonego przez Prawo i Sprawiedliwość panu Andrzejowi Mazierskiemu kandydatowi na Burmistrza Nałęczowa, niniejszym informujemy, że takie poparcie nie zostało udzielone ani przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, ani przez żaden statutowy organ partii Prawo i Sprawiedliwość.

Zarząd Powiatowy PiS w Puławach

Jesień 2014 w Nałęczowie

Jesień w Nałęczowie - Aleja Lipowa, ulice Prusa, Kościuszki, 1-go Maja, Armatnia Góra, Park, Bochotnica, Cynków, Choiny Jesień w Nałęczowie - Aleja Lipowa, ulice Prusa, Kościuszki, 1-go Maja, Armatnia Góra, Park, Bochotnica, Cynków, Choiny

Emilia Pitucha - wystawa w NOK

Emilia Pitucha - wystawa w NOKEmila Pitucha - Wernisaż wystawy w Nałęczowskim Ośrodku Kultury.

Poręba i okolice

Nałęczów - Las BochotnickiKrótka wycieczka w drugi dzień świąt - Poręba i okolice. Jeszcze nie zielono ale czuć że przyroda budzi się do życia

Tajemnicza Góra Poniatowskiego

PoniatówkaWczesnośredniowieczne grodzisko w Nałęczowie (dawnej Bochotnicy)